About

Hoe werkt het?
Omdat we blokken van 1 uur draaien dien je minimaal een half uur van tevoren aanwezig te zijn. Op het hele uur start een nieuwe groep.
Voordat je kunt starten, meld je eerst aan bij de receptie.
Daarna kunt u zich rustig omkleden. Elk kwartier voor het hele uur start de instructie film. Wil je alvast voorbereid zijn? Bekijk hieronder het instructie filmpje.

 

Waterskiën of wakeboarden
Voordat je het water op gaat, bekijk je eerst ’n instructiefilmpje en bij de startplaats word je persoonlijk door onze instructeur begeleid. Binnen een half uurtje heb je de grondbeginselen van het waterskiën al onder de knie. Het wakeboarden vraagt om iets meer motoriek. Kun je al snowboarden of skateboarden dan pak je het sneller op.

Wat heb je nodig?
Behalve je zwemkleding heb je niets nodig. Materiaal kunt u bij ons huren. Vraag bij de receptie wat de mogelijkheden zijn.

Handig om te weten voor de activiteit
U kunt de baan ook exclusief voor uw groep afhuren! Minimaal vanaf 20 personen. Exclusieve baanhuur is alleen mogelijk buiten de reguliere openingstijden in het seizoen.
Alle activiteiten vinden plaats op eigen risico. De directie is niet aansprakelijk voor enig letsel aan personen dan wel voor schade aan kleding of goederen.

Accommodatie
Er zijn kleedruimten en douchegelegenheden. Kostbare spullen kun je achterlaten in ’n locker. Ga je zelf niet het water op dan kun je lekker loungen op het terras met een prachtig uitzicht over het water.